Relatiebegeleiding

 

"Bij mij kan je terecht voor een relatiebegeleiding op maat.  Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek bekijken we samen of jullie wel of niet een begeleiding willen starten.  Samen verkennen we wat er tussen jullie speelt, wat jullie nodig hebben, waartoe jullie willen komen. Een begeleiding met de nadruk op “jullie” voor jullie en samen met jullie."

 

"Wij zijn nooit zo kwetsbaar als wanneer we liefhebben"

-Sigmund Freud

 

Relatieproblemen 

 • Een dip in jullie relatie.
 • Jullie hebben het gevoel niets meer goed te kunnen doen.
 • Het lijkt erop dat jullie elkaar aan het verliezen zijn.
 • Jullie begrijpen elkaar niet meer. 
 • Jullie hebben het gevoel naast elkaar te leven. 
 • Jullie hebben het gevoel niet meer aan elkaars verwachtingen te voldoen.
 • Jullie ervaren problemen omtrent intimiteit 
 • Er gebeurde iets wat  een afstand tussen jullie creëert en blijft parten.
 • Jullie vervallen telkens opnieuw in ruzies. 
 • Jullie twijfelen om al dan niet samen te blijven.
 • Relatieproblemen omwille van de kinderen, samengesteld gezin : Lees verder onder gezinsbegeleiding!

 

Een relatie verloopt niet altijd zoals in de romantische films, boeken, series...

Jullie kennen wellicht wel de roze wolk, je hebt het gevoel de partner van leven te hebben ontmoet, je bent dolverliefd jullie lijken perfect gemaakt voor elkaar. Het romantisch ideaalbeeld, een zalige periode. Na een tijdje komen wat verschillen tussen jullie naar boven. De dagelijkse sleur komt jullie relatie binnen. Er komen veranderingen op jullie pad die een impact hebben op jullie relatie. 

Het is heel normaal dat er mindere goede periodes zijn in jullie relatie. Er gebeuren nu eenmaal dingen of veranderingen waardoor er kleine barstjes in jullie relatie ontstaan. Deze komen tussen jullie ideaal beeld te staan. Er kan uiteraard ook iets gebeurd zijn die een grote impact op jullie relatie heeft, zoals ontrouw, een sterfgeval, ziekte, financiële problemen, verandering van werk, kinderen,..

Wanneer die barstjes te groot worden kan het erg moeilijk lijken om elkaar terug te vinden, elkaar te begrijpen. Ik hoor heel vaak dat mensen dan het gevoel krijgen niets meer goed te kunnen doen. Een gevoel van moedeloosheid neemt het over.  Je kan in je relatie in een negatieve spiraal terecht komen, wat op zich voor nog meer barstjes zorgt. Wanneer jullie het gevoel hebben hier zelf niet meer uit te raken, de barstjes te groot worden kan het zinvol zijn om jullie hierbij te laten helpen. 

Wanneer je in een negatieve spiraal raakt kunnen ruzies en discussies zelfs over erg kleine dingen gaan. Het zijn niet altijd grote problemen. Vaak spelen er onderliggende gevoelens en  verlangens mee die soms niet meer duidelijk zijn voor je partner, soms ook niet meer voor jezelf. 

 

Wat kan je verwachten van een relatiebegeleiding?

In een relatiebegeleiding proberen we de negatieve spiraal te doorbreken. We gaan samen op zoek naar wat er 'echt' tussen jullie speelt, wat jullie verlangen. Hoe jullie bijvoorbeeld beter met elkaar kunnen communiceren, hoe jullie elkaar terug kunnen vinden.  We gaan we terug op zoek naar verbinding tussen jullie.  Soms zijn de barstjes te groot geworden en beslissen koppels om uit elkaar te gaan, als dit het geval is dan zoeken we samen op welke manier jullie dit het meest integer kunnen doen. 

 

Twijfel je of jouw situatie, probleem  binnen mijn aanbod past, wens je meer informatie?

 • Neem volledig vrijblijvend contact op.
 • We verkennen telefonisch of relatiebegeleiding iets voor jullie kan betekenen of niet.

 

Isabel Vroman

Vlasbloemstraat 34, 8870 Izegem

 T. 0499 34 64 02

info@familiaal-bemiddelaar.be

 scheiden,scheiden Izegem, echtscheiding, bemiddeling scheiding,kosten scheiden,ex betaald geen alimentatie, allimentaie problemen. Echtscheiding lendelede, hulp bij scheiding,bemiddeling Ingelmunster  Relatietherapie Izegem, relatietherapie Lendelede, relatietherapie Ingelmunster, relatietherapie Oostrozebeke,problemen in relatie, twijfel over relatie, scheiden wat nu, hoe verloopt een scheiding,goedkoop scheiden, goedkope echtscheiding, vlug scheiden